Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Любителі динозаврів та шанувальники фільмів “Парк Юрського періоду” можуть провести відпустку у компанії улюблених героїв – тиранозавра, велоцираптора, трицератопса, бронтозавра та інших.



Життя у Парку Юрського періоду

У Вашингтоні, США, можна орендувати будинок, оформлений у стилі культових кінострічок, де є аніматронні динозаври у натуральну величину. Вони живуть на території та роблять відпочинок по-справжньому атмосферним. Особливого шарму додає те, що динозаври є оригінальним реквізитом кіностудії.

Читати  Шість речей, без яких не можна їхати в автобусний тур

Величезний тиранозавр охороняє вхід до будинку, велоцираптор у вольєрі уважно слідкує за тим, що відбувається у джакузі на вулиці, а трицератопс, бронтозавр та інші можуть скласти компанію в інших локаціях.

Попри те, що дім та його постійні мешканці нагадують, яким світ був 65 мільйонів років тому, тут є усі сучасні зручності. Простора вітальня, повністю обладнана кухня, 3 спальні з великими ліжками та 2 ванні кімнати – усе, що необхідно для комфортного відпочинку компанії до 8 людей. На вулиці є відкрита гідромасажна ванна, де можна розслабитися після наповненого подіями та враженнями дня.

Читати  На Прикарпатті заробили понад 7 мільйонів гривень туристичного збору

Провести відпустку разом із динозаврами з “Парку Юрського періоду” коштує від 370 доларів (10 280 гривень) за ніч. Ціна змінюється залежно від сезону та тривалості проживання. Мінімальний термін оренди – 2 ночі.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *