Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Скільки коштує відпочинок та як виконуються рейси на Мальдіви

Понад 10 тисяч туристів відвідали Мальдіви за перші три дні 2021 року: всього за цей період реєструють немало прибуттів іноземців до курортної країни у порівняні з минулими місяцями.



Більшість туристів склали громадяни Росії, України та Індії, повідомляє портал Raajje.

“2021 рік виглядає багатообіцяючим”

Читати  Унікальні "ґудзикові" будинки: яка фотолокація приваблює туристів в Анталії

Відповідно до статистики, оприлюдненої Міністерством туризму країни, протягом перших трьох діб 2021 року на острови прибуло в загальній складності 10 360 туристів.

При цьому 96 225 туристів відвідали країну в грудні. Це на 20 000 більше у порівнянні із загальним числом прибулих туди з моменту відкриття кордонів 15 липня до кінця листопада.

Читати  Мальдіви змінили правила в’їзду для туристів: що відтепер треба, аби потрапити на райські острови

Дані Міністерства туризму показують, що найбільше туристів прибули з Росії, на другому і третьому місцях – Україна та Індія відповідно.

“Країну відвідали 3226 російських туристів. Україна є другим за величиною туристичним ринком: на Мальдіви прибуло 979 українських мандрівників. Індія посіла третє місце з 778 туристами”, – зазначає видання.

Упродовж перших трьох днів року на курорт в середньому прибувало близько 3456 туристів у день, зазначив на своїй сторінці у Twitter міністр туризму Мальдівської Республіки Абдулла Маусум і додав, що “2021 рік виглядає багатообіцяючим”.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *