Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Гід концептуальними готелями світу для зимової і літньої відпустки

Подорожі в багато країн опинилися “на паузі” через пандемію. Про відпочинок в найкращих локаціях світу можна тільки мріяти. А можна вивчити найбільш незвичайні готелі та спланувати відпустку в наступному сезоні.



До речі, деякі концептуальні готелі в курортних країнах доступні українцям і зараз. Якщо для більшості українських туристів кордони ЄС залишаються закритими, то вирушити в Кенію, Танзанію або на Мальдіви ніщо не заважає хоч зараз – ці країни гостинні для відпочивальників у січні 2021 року.

Якщо подорожувати “навколо світу” виходить тільки віртуально, пропонуємо підбірку найцікавіших готелів, які можна запланувати відвідати в наступному році.

Сніданок із жирафами

Читати  У США на фото потрапило "перевернуте" сонце

Найкумедніший готель в світі – бутік-готель Giraffe Manor в 20 км від Найробі в Кенії. Він знаходиться на территорри розплідника жирафів – і в цьому його “родзинка”. Крім того, що, оселившись в готелі, можна вирушити на екскурсію з гідом по розпліднику, щоб побачити африканських тварин на власні очі, “зоопарк” прийде в гості до кожного гостя в номер. Знаменитий готель, здається, належить жирафам – ці ручні тварини охоче спілкуються з відвідувачами на території і, заглядаючи у вікна номерів і ресторану, пропонують свою компанію на сніданок. Ніч у двомісному номері обійдеться в 875 доларів з людини.

Пліт із підводним оглядом

На курорті острова Занзібар (Танзанія) можна знайти цікавий міні-готель Manta Resort Underwater Room в 250 м від берега. Це по суті пліт з двома кімнатами – підводною оглядовою з прозорими стінами і надводною. Вдень можна засмагати, купатися, милуватися небом і хвилями або ж спуститися в нижню спальню – і спостерігати за рибами та іншими мешканцями мальовничого рифу. До речі, знайти тур саме в цей готель можна і в українських туристичних компаній. Вартість проживання -1840 доларів на добу.

Читати  Від 18 євро у два боки: лоукостер Wizz Air продає дешеві квитки з Одеси до Абу-Дабі

Прозора куля під зірками

Готель Seaside Finolhu розташований на чотирьох островах на Мальдівах, в його складі 125 надводних і пляжних вілл. У липні в готелі з’явився унікальний “антиковідний” номер Bubble – прозора бульбашка на відокремленому пляжі, в якій гостей ніхто не потурбує, а навколо – тільки природа і безкрає небо.

Читати  Не беріть медикаменти на "всі випадки життя": що покласти у аптечку для відпочинку з дітьми

“Сон під зорями. Романтична ніч удвох далеко від світу. Одні на піщаній мілині. Відпочивати або спати – тут ви відчуєте відчуття нескінченності. Над вами космос і чорнота неба, крізь яку сяє Чумацький Шлях”, – описують незвичайний окремий номер у “бульбашці” на пляжі в готелі Seaside Finolhu.

Це зона відпочинку з власним душем і туалетом, яка має дерев’яну підлогу і двоспальне ліжко. Включаючи барбекю на приватному пляжі і сніданок на пляжі, такий “досвід” коштує 800 доларів на двох. Для бронювання Beach Bubble потрібно підтверджене мінімальне перебування 3 ночі на звичайній віллі.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *