Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Якщо ви думаєте, що Туреччина – виключно літній напрям, ми розвіємо ваші сумніви. Чимало людей їдуть до Туреччини взимку: кататися на лижах, зустрічати Новий рік та дешево пожити у хороших готелях.



Дехто може подумати, що в Туреччині взимку нудно. Однак це неправда – туристи їдуть сюди як за спокоєм, природою і прогулянками, так і за шаленим шопінгом, лижами і гучними вечірками.

Читати  Skytrax назвала найкращі аеропорти світу 2021 року: рейтинг

9 ідей для зимової Туреччини

  1. Зустріти Новий рік. Ви знайдете безліч варіантів для святкування у Стамбулі та на популярних курортах. Ви можете зустріти новий рік у ресторанах, нічних клубах і навіть на кораблику.
  2. Покататися на гірських лижах. Так, Туреччині є чим вразити: тут розташовано чимало гірськолижних курортів на будь-який смак.
  3. Зайнятися шопінгом. У Туреччині ви зможете купити чудові тканини, вироби зі шкіри та хутра, східні сувеніри й чимало іншого.
Читати  Чернігівський вал відремонтують до Дня незалежності

  • Відпочити на природі. Чимало людей їдуть на морські курорти: у цей час тут спокійно, ціни дешевші, а розваги також є! Ви зможете насолоджуватися природою і прогулянками, плавати у критих басейнах, займатися спортом, відвідувати хамам та спа-салони.
  • Відвідайте фестивалі та свята. Наприклад, фестиваль релігійного танцю дервішів або бої верблюдів.
  • Поїхати на екскурсії. У цей період їздити на екскурсії просто чудово: ви не гуляєте під палючим сонцем, людей мало, а ціни на все набагато нижчі.
  • Куштуйте турецьку кухню. Зима – чудовий період, щоб дослідити розмаїття вишуканих турецьких страв: морепродукти, кебаб, десерти, славнозвісну турецьку каву та ще безліч усього.
  • Відвідайте мінеральні джерела. Найкращими курортами є Ялова, Памуккале, Кангал.
  • Орендуйте авто й дослідіть країну. Так ви зможете побачити справжню, нетуристичну Туреччину.
Читати  ШВЕЙЦАРІЯ фокусується на ОЗДОРОВЧОМУ ТУРИЗМІ

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *