Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Мандрівники публікують ілюстрації з подорожей під час снігопадів

Снігопади в Україні спричинили багато проблем практично в усіх регіонах. Проте коли мова заходить про природні пейзажі та історичні локації в країні, то там сніг сприймається зовсім інакше: природна краса та захопливі пейзажі викликають захват у туристів.



Немало зимових фото різних локацій в Україні публікують користувачі у популярній Facebook-групі Фотоподорожі Україною. Там мандрівники діляться власними фото з різних місць, де подорожують зараз або де бували раніше. В ці дні група рясніє дописами, присвяченим сніжним пейзажам.

Читати  Будівництво нового терміналу в аеропорту Запоріжжя завершено (фото)

“Зимова дорога у всій своїй красі. Село Петропавлівка, Черкащина”, – пише у групі користувач Сергій Пікало.

Снігопади “зачепили” й Київську область. Подекуди випала рекордна кількість снігу. Для багатьох це стало приводом вийти на прогулянку на природу.

“Світлини після нічної завірюхи. Вишгород та околиці. Песики, ягідки, санна траса та зимові ялини”, – пише користувач Олександр Маліон.

Читати  Travel-шоу від Netflix, які варто подивитися: добірка вихідного дня

Віадук у Ворохті – одна із найбільш помітних архітектурних пам’яток Карпат. Це залізничний кам’яний арковий міст, що пролягає через річку Прут біля селища Вороха в Івано-Франківській області. Зведений наприкінці 19-сторіччя за часів Австро-Угорщини, сьогодні віадук привертає увагу безлічі мандрівників.

Яскраві фото віадуку у Ворохті опублікував Ярослав Виклюк.

Курорт Славсько у Львівській області цього року приймає туристів на гірськолижний відпочинок. Через велику кількість снігу тут продовжують працювати гірськолижні траси.

Читати  Чернігівський вал відремонтують до Дня незалежності

Тут є схили як для новачків – тих, хто хоче навчитись кататися на лижах і вдосконалити навички, так і для професіоналів.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *