Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Варшава посіла п’яту сходинку в рейтингу найкрасивіших нічних міст світу. Нижче за неї розташувалися, зокрема, такі міста, як Берлін, Дубаї та Нью-Йорк.



Відповідний рейтинг опублікувала британська мережа готелів Premier Inn. Там закликали вивчати улюблені міста не лише вдень, але й у нічний час. Мовляв, тоді їх можна відкрити для себе по-іншому.

Як формували рейтинг

У Premier Inn проаналізували ті світлини в інстаграмі, де автори залишали хештег #citybynight (у перекладі – “місто вночі”. Чим більше фото публікували з конкретного міста, тим більше шансів у нього було, аби піднятися у списку.

Читати  На Джарилгачі презентували туристичний хаб на плаву

Рейтинг найкрасивіших нічних у світі:

  • 1 місце – Париж;
  • 2 місце – Лондон;
  • 3 місце – Афіни;
  • 4 місця – Рим;
  • 5 місце – Варшава.

Детальніше про результати

Парижу вдалося підійнятися на першу сходинку із вражаючим результатом у понад 1 мільйон хештегів. На більшості опублікуваних фото красувалася Ейфелева вежа. Британська столиця посіла друге місце з 231 тисячою знімків. Трішки менше – 182 тисячі – в Афін, що дозволило місту опинитися на третьому місці. Далі з результатом у 174 тисячі хештегів йде Рим, а замикає п’ятірку лідерів саме Варшава. Користувачі опублікували близько 160 тисяч нічних фото польської столиці.

Читати  В Нью-Йорку хочуть збудувати найвищий "зелений" хмарочос у світі

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *