Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Найпоширеніший спосіб використати час у літаку – це поспати, незалежно від того, довгий чи короткий переліт на вас чекає. Проте робити це потрібно правильно.



Експерти попереджають, що більшість пасажирів роблять одну й ту саму помилку, коли намагаються поспати у літаку. Робити цього не можна у жодному випадку, особливо на тлі епідеміологічної ситуації у світі.

Не спиратися

Деякі люди спеціально бронюють собі крайні місця біля вікна, аби не вставати, пропускаючи сусідів, та подрімати, спершись на стінку літака чи ілюмінатор. Але за словами стюардеси з 24-річним досвідом Лінди Фергюсон, робити так дуже небезпечно.

Читати  Дзеркальні стіни і стародавній форт: найбільш незвичайні готелі для незабутнього відпочинку

Річ у тім, що вікна та корпус літака досить рідко миють та витирають, тож ці поверхні є особливо брудними. Пасажири часто дихають і навіть чхають та кашляють туди.

Проте не вікнами єдиними. Деякі мандрівники полюбляють спати, розташувавши голову на столику-підносі. Цього також не варто робити з тих самих причин.

Ці столики використовують для найрізноманітніших речей. Під час польотів я бачила, як батьки міняли на них підгузки, а інші люди ставили туди ноги,
– сказала Лінда Фергюсон.

Читати  Укрзалізниця запустила найдовший пасажирський маршрут: що про нього відомо

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *