Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Зазначається, що всі внутрішні рейси обслуговуватимуться в терміналі D.

Міжнародний аеропорт «Бориспіль» розповів, яких правил доведеться дотримуватися пасажирам з початком запуску внутрішнього авіасполучення 5 червня. Про це повідомила прес-служба аеропорту.



«У п’ятницю, 5 червня, почнеться відновлення внутрішнього авіасполучення відповідно до постанови Кабінету міністрів України №435 від 3 червня 2020 року. На цей день заплановано 2 авіарейси: Київ – Дніпро – Wind Rose – 7W105 і Київ – Одеса – Міжнародні авіалінії України – PS1053», – йдеться в повідомленні.

Читати  Незвичні музеї України

Зазначається, що всі внутрішні рейси обслуговуватимуться в терміналі D.

«Вхід в термінал дозволено тільки пасажирам з посадковим талоном або квитком, у медичних масках або респіраторах. Проводжаючі у термінал не допускатимуться. Важливо! На в’їзді в аеропорт розташовано контрольно-пропускний пункт Національної поліції, на якому поліцейські здійснюють температурний скринінг. Просимо пасажирів звертати увагу і дотримуватися знаків дорожнього руху та із запасом планувати свій час на дорогу до аеропорту – можливі затори», – йдеться в повідомленні.

Читати  У Вінниці відбудеться вікенд мандрівників, присвячений безмоторним видам туризму

«Бориспіль» – міжнародний аеропорт, більша частина розташована в с. Гора Бориспільського району, де офіційно зареєстровано його місце розташування, менша – на території міста Бориспіль (Київська обл.). Є державним підприємством, що забезпечує 68% всіх авіаперевезень в Україні. Аеропорт є базовим для найбільшого національного перевізника – авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України».

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *