Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

З наступного тижня буде відновлено пасажирське сполучення відразу по декількох напрямках
Акціонерна компанія «Укрзалізниця» з 20 липня відновлює курсування трьох приміських поїздів по території обслуговування Львівської залізниці. Про це повідомила прес-служба компанії на своєму офіційному веб-сайті.



Де буде відновлено сполучення Зокрема, відновиться курсування наступних поїздів: № 6353 Здолбунів – Ковель (з 20 липня); № 6396/6395 Ковель – Луцьк (з 20 липня) і № 6352 Луцьк – Здолбунів (з 21 липня). Крім того, «Укрзалізниця» з наступного тижня відновлює пасажирське залізничне сполучення з Чернівцями за напрямками Чернівці – Одеса, Львів – Чернівці та Київ – Чернівці. Зокрема, з наступного тижня відновиться курсування наступних поїздів: №136/135 Чернівці – Одеса (з Чернівців – з 21 липня, з Одеси – з 22 липня); №702/701 Львів – Чернівці (зі Львова – з 20 липня, з Чернівців – з 21 липня); №7/8 Київ – Чернівці (з Києва – з 21 липня, з Чернівців – з 22 липня). У компанії повідомили, що квитки на ці поїзди можна придбати вже зараз через веб-сайт «Укрзалізниці» чи в залізничних касах. Історія виходу з карантину Курсування міжміського сполучення залізницею припинили після введення карантину на території України, пандемії коронавірусу. З 23 червня “Укрзалізниця” запустила 50 електричок в декількох напрямках. Також незабаром були запущені 27 приміських поїздів по регіонального філіалу “Південно-Західна залізниця” та 23 поїзди по філії “Південна залізниця”. До кінця червня по Україні курсували 533 приміських потяги.

Читати  Куди поїхати до моря на День Валентина: цікаві локації

З 16 липня 2020 року в поїздах далекого прямування, що курсують з Києва та назад, почали продавати квитки на 100% місць. Це стосується і транзитних поїздів через столицю України. Відновлення повноцінного продажу квитків стало можливим завдяки погодженням з Київською міською державною адміністрацією. Як уточнили в прес-службі, згідно з постановою Міністерства охорони здоров’я України від 03.07.2020 №39 дозволяється перевезення пасажирів залізничним транспортом у всіх видах внутрішнього сполучення в межах кількості місць, передбаченого технічною характеристикою транспортного засобу. У випадку здійснення перевезення в регіон, в якому не застосовується ослаблення протиепідемічних заходів, дозволяється перевезення у межах 50% кількості місць.

Читати  Самоізоляція на яхті: одна з курортних країн дозволила туристам проводити карантин у морі

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *