Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
У Вінниці з’явився перший туристичний двоповерховий автобус-кабріолет, перша екскурсія стартує на травневі свята.

Про це повідомляє сайт туристичної послуги Вuspass city tour.



Як повідомили представники приватного підприємця-надавача турпослуги, зараз автобус працює у тестовому режимі. Запрошені сертифіковані гіди «відпрацьовують» і вдосконалюють екскурсійні маршрути.

Наразі затверджені три маршрути. Це – оглядова півторагодинна екскурсія містом, протяжність якої становить 22 км. Під час неї туристи можуть познайомитися з історією міста, побачити найвизначніші місця та пам’ятки архітектури, дізнатися, які музеї варто відвідати. Екскурсія розпочинається від Центрального автовокзалу, проходить повз світломузичний фонтан Roshen, через центральну вулицю Соборну аж до Національного музею-садиби та усипальниці М. Пирогова, що на іншому кінці міста.

Читати  Рейтинг найдешевших супермаркетів Польщі: які мережі очолюють список

Друга екскурсія має назву «Урок історії». Її пропонують для школярів, студентів і шанувальників минувщини.

Також туристам пропонується романтична мандрівка вечірньою Вінницею.

В екскурсійні рейси автобус-кабріолет вирушатиме 5 разів на день. Квитки на екскурсію можна придбати безпосередньо на місці відправлення. Такі екскурсії доступні й маломобільним людям, позаяк автобус має низьку підлогу і обладнаний для поїздки в інвалідних візках.

Читати  З Google зникла найпопулярніша локація Польщі "милий пес на балконі"

Вартість квитка на мандрівку двоповерховим туристичним автобусом коливається від 240 грн для дорослих до 150 грн для дітей віком 6-14 років. Передбачені й пільгові квитки для студентів, пенсіонерів, інвалідів ІІ-ІІІ груп та учасників АТО. Безкоштовно побувати на екскурсії у будні зможуть діти до 6 років, люди старші за 75 років, а також інваліди І групи.

Читати  У Львові встановлять перший у світі пам’ятник сину Моцарта

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *