Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Бортпровідники різних авіакомпаній назвали найдратівливіші витівки пасажирів. Багато речей нервують їх, але є ті, від яких хочеться “закочувати очі”.



Своїми історіями вони поділилися на Reddit, відповідаючи на питання одного з користувачів про те, які вчинки людей дратують їх найбільше.

“Затор” у проході літака

Багато членів екіпажу відзначили, що найбільше їх дратує, коли пасажири довго стоять в проході між крісел і дістають щось з сумок, примушуючи інших очікувати позаду, або “постійно ходять туди-сюди без будь-якої причини”.

Читати  20 мільйонів витратять на реставрацію вілли "Гопляна" в Трускавці

Це змушує задуматися, як вони ходять в кіно. Пане, цей рейс триває дві години, чому ви, чорт забирай, не можете сидіти спокійно? – написала стюардеса з ніком iPutTheScrewNTheTuna.

Нехтування інструкціями з правил безпеки

Інші користувачі зізналися, що найбільше їх дратують люди, які поспішають у туалет під час демонстрації правил безпеки. Вони просто не хочуть послухати речей, які можуть врятувати їм життя у критичний момент.

Читати  Готові платити більше: пандемія значно підняла попит на приватні перельоти

Люди, які здають сміття передчасно

Це надзвичайно дратує, зізналися бортпровідники. Люди, які відразу намагаються здати сміття під час роздачі їжі й напоїв.

Буває, що люди самі несуть сміття, коли ми не встигаємо забрати його. Але краще просто почекати у своєму кріслі, – зазначив gazbox.

“Попити водички”

Неймовірно дратує фраза “і мені водички” в той момент, коли ти дістав пляшку, відкрив її, налив склянку води, поставив її назад і закрив. У цей момент всередині все закипає.

Читати  Яких місць у літаку варто уникати, щоб не змерзнути: досвід стюардеси

Інші дратівливі витівки пасажирів

Своєю чергою, бортпровідник з ніком gildedghost поскаржився на пасажирів, які натягують маски на підборіддя та обурюються, що їм доводиться сидіти у хвості літака, а Faux_extrovert – на пасажирів, які дивляться відео без навушників і прибирають ручну поклажу під крісло своєї дитини, ніби їй “не потрібно місце для ніг”.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *