Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

У 2020 будь-кому з нас не вистачає якихось пригод, нових вражень та яскравих емоцій. Однак, отримати все це можна за допомогою цікавих фільмів, які перенесуть вас в іншу реальність.



“Земля майбутнього: Світ за межами” / Tomorrowland: A World Beyond

В альтернативній реальності існує міфічна земля завтрашнього дня, від добробуту якої залежить життя сучасного людства. Пропуском в місто майбутнього служить, на перший погляд, звичайнісінький значок. Один з них випадковим чином виявляється в руках дівчинки-підлітка, на ім’я Кейсі Ньютон, яка змушена рятувати світ майбутнього…

Читати  МАУ скоротила програму літнього сезону 2021: які напрямки залишилися

“Джуманджі: Поклик джунглів” / Jumanji: Welcome to the Jungle

Четверо підлітків опиняються всередині комп’ютерної гри Джуманджі, у якій перетворюються на вигаданих героїв: розумний і сором’язливий Спенсер на відважного та сильного дослідника, здоровань Фрідж стає низеньким зоологом, модниця і красуня Беттані – товстим професором, а незграбна Марта отримала персонажа безстрашної та вправної амазонки. На них чекає боротьба з носорогами, чорними мамбами, а на кожному кроці їм доведеться проходити безліч пасток і головоломок, щоб не загинути та віднайти шлях додому.

Читати  10 порад туристам-початківцям від мандрівника Дмитра Комарова, які стануть у пригоді

Також є друга частина стрічки: “Джуманджі: Новий рівень”.

“Подорож до центру Землі” / Journey to the Center of the Earth

У всесвітньо відомого вченого Тревора Андерсона безвісти пропав рідний брат Макс, який шукав в Ісландії прохід до центру Землі. За залишеними підказками Тревор разом з сином зниклого брата вирушає на острів, де за допомогою місцевої провідниці Ханни проникає через печеру поблизу погаслого вулкана в загублений світ, наповнений доісторичними істотами та іншими небезпеками.

Читати  SkyUp запустить три нові міжнародні напрямки у 2022 році

Також є друга частина фільму “Подорож 2: Таємний острів”.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *