Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
Державний департамент США вніс щонайменше 150 країн світу до списку небажаних для подорожей для американців через несприятливу ситуацію у них з коронавірусом.


Список країн можна переглянути на сайті Бюро консульських справ Державного департаменту Сполучених Штатів.

Зокрема, до списку країн з маркуванням «Рівень 4: Не подорожувати» через «дуже високий рівень COVID-19» увійшли Велика Британія, Канада, Франція, Ізраїль, Німеччина, Фінляндія, Швеція, Іспанія тощо.

Читати  Майже у центрі: найцікавіші пляжі Барселони, розташовані в межах міста

Загалом США внесли до списку небажаних для подорожей країн майже 80% держав. Раніше в цей перелік увійшли 34 країни, а через кілька днів Штати додали ще 116. Отже, загальна кількість нерекомендованих для американських туристів напрямків – 150 країн світу.

До країн з третім рівнем небезпеки «Рівень 3: Переглянути необхідність подорожі» увійшли Японія, Китай, Австралія, Нова Зеландія та інші.

Читати  Укрзалізниця збільшила кількість додаткових поїздів на травневі свята

Україна отримала позначку про червоний, четвертий, рівень небезпеки.

Крім того, рекомендовано не відвідувати Крим у зв’язку з російською окупацією, окремі райони Донецької та Луганської областей, де триває збройний конфлікт.

У системі оцінювання безпеки подорожей є чотири рівні: синій «Рівень 1: Дотримуватися звичайних заходів безпеки», жовтий «Рівень 2: Дотримуватися підвищених заходів безпеки», помаранчевий «Рівень 3: Переглянути необхідність подорожі», червоний «Рівень 4: Не подорожувати».

Читати  Київ від початку року відвідали понад 300 тисяч туристів-іноземців

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *