Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

У Києві на території ВДНГ 3-4 грудня 2020 року відбудеться фестиваль повітряних куль «Монгольф’єрія», в рамках якого глядачам представлять виставу повітряних куль з України та Європи.



Як запевняють організатори заходу, подія такого формату в Україні відбудеться вперше. Однак подібні шоу-виставки під відкритим небом дуже популярні в країнах Європи, США, а також східної Азії.

Читати  Фотограф об'їздив Європу, щоб показати місця з різницею майже у 100 років: порівняння у фото

Найбільшу виставкову локацію під відкритим небом Києва на ВДНГ заполонять величезні повітряні кулі, висота яких дорівнює 5-7 поверхам багатоквартирного будинку. Гості зможуть побачити яскраву виставу в музичному супроводі, зробити приголомшливі фото, а також здійснити підйом на аеростаті на висоту близько 30 метрів.

Вхід на фестиваль повітряних куль платний – від 75 грн. Організатори обіцяють, що захід відбуватиметься з урахуванням всіх необхідних карантинних норм.

Читати  Bees Airline відкриє в Одеському аеропорту транспортний хаб

Фестиваль теплових аеростатів організовує повітроплавне товариство «Монгольф’єр» та громадська спілка «Українське повітроплавне товариство». Подія відбудеться з нагоди річниці запуску першої повітряної кулі в історії людства – 237 років тому брати Монгольф’є запустили свій винахід у Парижі. Відтоді почалася епоха повітроплавання, яке з кожним роком стає все більш популярним видом культурного відпочинку.

Читати  МАУ скасувала частину рейсів до кінця серпня

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *