Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
Державне агентство розвитку туризму спільно з VISIT Ukraine за підтримки Всесвітньої туристичної організації ООН (UNWTO) оголосило конкурс серед дітей віком від 12 до 18 років, які цікавляться туризмом і мають креативні ідеї розвитку українського турсектору після пандемії.


Про це у Фейсбуці повідомляє Державне агентство розвитку туризму України.

“Переможці конкурсу безкоштовно візьмуть участь у “Першому глобальному туристичному молодіжному саміті”, що відбудеться в м. Сорренто, Італія, 23-25 серпня 2021 року. Участь у заході дасть можливість українським учасникам познайомитися та доєднатися до спільних подій та ігор з дітьми, молоддю, працівниками ООН та урядів різних країн, а також міжнародними політичними лідерами, зірками спорту, кіно та музики”, – йдеться у повідомленні.

Читати  Розпродаж для туристів: в італійській Сицилії продають будинки за 1 євро

Для участі в конкурсі необхідно написати есе англійською мовою «Як я бачу розвиток туризму в Україні після пандемії», використовуючи актуальні теми сталого розвитку та екологічного туризму.

Есе треба надсилати до 12:00  13-го червня 2021 року (неділя) на електронну адресу: sf@tourism.gov.ua

Обов’язкова умова для проходження відбору – знання англійської мови на розмовному рівні. У супровідному листі також необхідно вказати вік дитини та контактний номер телефону.

Читати  Укрзалізниця за період свят перевезла 1,6 мільйона пасажирів

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *