Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Ватикан

Місто-держава Ватикан знаходиться на території Риму (Італія). Це найменша держава світу, площа якою налічує всього 0,44 квадратних кілометрів. Ватикан є духовним та адміністративним центром римських католиків. Основне джерело доходу в державі – пожертвування усіх католиків.



Монако

Князівство Монако є мікродержавою на півдні Франції. Його площа становить 2,02 квадратних кілометрів. Держава настільки маленька, що за 60 хвилин можна обійти всі її вулиці. Це країна з цікавою культурою та багатою історією. Корінні жителі Монако називаються монегасками.

Читати  Українці цьогоріч найактивніше з іноземців відвідували палац Топкапи у Стамбулі

Науру

Карликова острівна держава, яку оточує Тихий океан. Площа держави становить всього 21,3 квадратних кілометрів. Населення Науру на 90 % складається з етнічних науруанців та налічує приблизно 10 тисяч людей.

Тувалу

Тувалу – крихітна держава у Полінезії, площа якої налічує лише 26 квадратних кілометрів. На Тувалу немає річок та залізниць, а основний вид діяльності жителів – риболовля. Тут розташована одна початкова школа.

Читати  У Чернігові стартує реставрація колишньої Поштової станції – там створять музей історії міста

Сан-Марино

Найясніша республіка Сан-Марино – офіційна назва цієї держави. Вона розташована в центральній частині Італії. Її площа – 61 квадратний кілометр. Це держава з одним із найнижчих рівнів безробіття в Європі, а також Сан-Марино – популярний туристичний напрямок.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *