Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

1 місце – MGM Grand (Лас-Вегас, США)

Приставка grand до назви цього готелю чудово характеризує все те, що побачать його потенційні постояльці. Тут велике абсолютно все, починаючи зі статуї лева й закінчуючи гігантським басейном у 20 тисяч квадратних метрів. MGM Grand навіть і готелем назвати не можна – це, швидше, ціле місто!



Номерів у цьому “місті” ні мало ні багато – 6852. Щоправда, проживання по кишені лише забезпеченим мандрівникам, адже вартість однієї ночі починається тут від $350.

Читати  Дзеркальні стіни і стародавній форт: найбільш незвичайні готелі для незабутнього відпочинку

2 місце – First World Hotel (Гентінг, Малайзія)

Цей тризірковий готель, розташований у місті Гентінг на вершині гори Тітівангса, крім ТОП-3 найбільших готелів світу може з легкістю потрапити і в рейтинг найяскравіших.

Різнобарвний комплекс складається з двох 28-поверхових веж, у яких налічується 6118 номерів, десяток ресторанів, безліч барів та кафе, фітнес-клуби, торговельно-розважальний комплекс з 80 бутіками та величезним кінотеатром, два великих парки розваг, американські гірки, міні-діснейленд, стіна для скелелазіння.

Читати  Заявки на присвоєння зірок подали 75 українських готельєрів – Олеськів

3 місце – Disney`s All-Star Resort (Орландо, США)

У це місце мріють потрапити всі діти світу. Та що там діти, дорослі теж не проти відвідати Дісней Ворлд! Адже «Всесвітній центр відпочинку Волта Діснея» – найбільший і найвідвідуваніший центр розваг у світі. На території Disney World розташовані 24 тематичні готелі Disney`s All-Star Resort, а це 5524 номерів.

Читати  Прокидайся з найкращими видами Тбілісі в Radisson Blu Iveria

До речі, Діснейленд в Орландо охоплює територію загальною площею понад 8000 га. Це не просто “найщасливіше місце на Землі”, а найбільший тематичний парк відпочинку в світі. Окрім готелів він включає в себе чотири тематичних парки розваг, два аквапарки, шість полів для гольфу, численні ресторани, район для видовищних заходів Діснея.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *