Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Умови в’їзду до курортних країн, відкритих для українців

Відпочинок за кордоном у лютому обирає немало туристів, щоб урізноманітнити атмосферу та поїхати подалі від холодів та снігопадів. Багато хто вирушає у цей період до моря або океану.



Про доступний сьогодні відпочинок у Туреччині та Єгипті вже відомо багатьом. Але куди ще, окрім цих двох популярних країн, можна вирушити у відпустку у другій половині лютого? Ми зібрали список напрямків, куди можна поїхати відпочивати взимку, щоб переміститися в сонячне та тепле “літо”.

Об’єднані Арабські Емірати

Один з широко відомих напрямків для відпочинку взимку є Об’єднані Арабські Емірати. Серед найпопулярніших локацій країни – Дубай, Абу-Дабі, Шарджа.

Читати  Нова хвиля обмежень у Швейцарії: що змінилося для туристів

Для відвідування ОАЕ обов’язково потрібен ПЛР-тест, зроблений не пізніше ніж за 72 години до вильоту. Також треба буде пройти повторне (безкоштовне) тестування в аеропорту ОАЕ.

Про своєрідні рекорди ОАЕ в путівниках для туристів згадують часто: тут – найсучасніше метро, найкращий у світі шопінг, найвищий хмарочос, найрозкішніший готель з власним океанаріумом, на відкритті якого витратили більше феєрверків, ніж під час церемонії відкриття Олімпійських ігор у Пекіні.

Мінімальна вартість туру для двох – 35 тисяч гривень. Також не забувайте про гарячі тури, яких зараз досить багато серед пропозицій від туристичних операторів. Це дозволить значно зекономити.

Читати  Як дідусь перетворив покинуте тайванське село на туристичну мекку і врятував його від знесення

Танзанія: курортний Занзібар

Відкритою для українців також залишається Танзанія, яка навіть під час пандемії коронавірусу готова приймати туристів. Основне туристичне місце у Танзанії – Занзібар. Взимку там практично завжди тепло.

Місцеві готелі не часто пропонують послуги розміщення у форматі “все включено”, тому варто передбачити додаткові витрати на харчування. Приблизна вартість туру для двох, в готелі 4* – 50-55 тисяч гривень.

Читати  Тюльпанові поля Буковини розквітли

Для в’їзду до країни не потрібен ПЛР-тест. Також немає потреби проходити самоізоляцію.

Проте варто взяти до уваги, що відгуки туристів про правила безпеки під час пандемії на Занзібарі суперечливі. Маски носить переважна меншість місцевих та відпочивальників.

Домінікана

Відпочинок в Домініканській республіці щорічно приваблює безліч туристів можливістю поніжитися на найкрасивіших пляжах і поплавати в кристально-чистих водах Атлантичного океану або Карибського моря. На території країни прекрасно розвинена туристична інфраструктура. Також тут розташована найбільша кількість готелів на Карибах.

У лютому на місцевих курортах – переважно комфортна температура повітря (26-28 градусів тепла).

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *