Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
АТ “Укрзалізниця” з 4 листопада 2021 року відновить курсування поїзда №67/68 Київ – Варшава, яке припинили торік у березні через карантинні обмеження.


Про це повідомляє пресслужба компанії.

Зазначається, що поїзд відправлятиметься з Києва о 18:48 і до Варшави прибуватиме о 09:02. З Варшави поїзд відправлятиметься о 17:10 і прибуватиме до Києва об 11:00. У квитках вказано час з урахуванням проведення прикордонного та митного контролю. Придбати квиток можна на сайті Укрзалізниці та в касах вокзалів.

Читати  Якими будуть подорожі у 2022 році: названо 3 основні тенденції

У компанії нагадують, що з 21 жовтня діють нові правила безпечних подорожей, запроваджені постановою Кабінету Міністрів України.

Для поїздки у поїздах далекого сполучення пасажири повинні мати один із документів, що підтверджує: отримання хоча б однієї дози вакцини проти COVID-19; отримання повного курсу вакцинації (міжнародний, внутрішній або іноземний сертифікат про вакцинацію проти COVID-19); негативний результат ПЛР-тесту (чинний 72 години) або експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, який чинний 72 години (станом на час посадки у поїзд).

Читати  Дмитро Комаров з дружиною побував на "українських Мальдівах" і познайомився з Робінзоном Крузо

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *