Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

США домовилися з Євросоюзом про скасування обмежень для в’їзду вакцинованих європейців. Зокрема правила стосуються й українців, які подорожуватимуть до Штатів через аеропорти ЄС.



Очікується, що зняття обмежень застосовуватиметься до громадян Шенгенської зони, а також до жителів Великої Британії й Ірландії.

Що відомо про обмеження

Заборона на поїздки діяла з березня 2020 року. Вона поширювалася на громадян країн Європейського Союзу, а також громадян України.

Читати  На реставрацію Олицького замку на Волині виділили 10 мільйонів гривень

Виняток становили лише ті пасажири, що представляють національний інтерес для США. Вони отримували індивідуальний дозвіл через аеропорти ЄС.

Для українців відкрито 35 країн Європи

Раніше у Міністерстві закордонних справ України перерахували європейські країни, які відкриті для українських туристів – їх кількість становить 35.

  • Зокрема, без жодних обмежень можна в’їхати до Албанії, Естонії та Іспанії. За умови повної вакцинації – Ісландії та Чехії.
  • Натомість 30 країн Європи вимагають ПЛР-тест та / або повну вакцинацію: Австрія, Бельгія, Болгарія, Боснія і Герцеговина, Великобританія, Греція, Данія, Ірландія, Італія, Кіпр, Латвія, Литва, Люксембург, Мальта, Молдова, Нідерланди, Німеччина, Північна Македонія, Португалія, Румунія, Сербія, Словаччина, Словенія, Угорщина, Фінляндія, Франція, Хорватія, Чорногорія, Швейцарія та Швеція.
Читати  У Варшаві виступлять українці KALUSH та alyona alyona: квитки безкоштовні

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *