Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Європейська компанія SaveOnEnergy зібрала дані через додаток для гірських походів AllTrails. Аналіз цієї інформації показав, що в Україні – одні з найкращих гірських підйомів та найдовші маршрути походів.



Загалом, у цих двох рубриках наша країна посіла почесне друге місце після Ліхтенштейну. А серед країн для хайкінгу в Європі Україна зайняла лише 6 місце.
Здобуток другий – в українських Карпатах маршрути мають в середньому 1 220 метрів набору висоти. Це дозволяє мандрівникам бачити неймовірні краєвиди та насолоджуватися гірськими пейзажами.

Здобуток третій – це відзнака у загальному рейтингу найкращих країн Європи для хайкінгу. З 10 позицій Україна посіла 6 місце. Це пов’язано із тим, що у цьому рейтингу враховували низку критеріїв комплексно. Зокрема: інфраструктуру, різноманітність маршруту і пейзажу, складність сходження тощо.

Читати  Ситуація з коронавірусом в Італії очима місцевої жительки

Рейтинг по хайкінгу очолили Ірландія, Ісландія і Великобританія, хоча вони помітно поступаються Україні за довжиною маршрутів і набором висоти.

Що таке хайкінг

Це піший неспішний похід на природі. Зазвичай, цим терміном позначають прогулянки по гірських луках, лісах і стежках тривалістю не більше одного дня. Слово походить від англійського to hike – ходити пішки заради задоволення.

Читати  В'язниця для демонів: в мережі з'явилося відео таємничого "Колодязя пекла" в Ємені

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *