Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

На Сейшелах відбулася фотосесія ізраїльської дівчини-дайвера

На Сейшельських островах в Індійському океані з’явилася “русалка”. Дівчину з хвостом, що плавала, побачили днями туристи на пляжах екзотичного курорту. В незвичайному образі пірнала ізраїльтянка, повідомляє ізраїльське видання Ynet.



“Русалку” звати Мур Барзані, вона займається фрі-дайвінгом і новим видом плавання з хвостом – мермейдингом. Це захоплення стає популярним в Ізраїлі.

Дайвер прилетіла на Сейшели в складі ізраїльської делегації, щоб знятися у фотосесії для реклами курорту. Цей екзотичний напрямок відкрили для туристів з Ізраїлю.

Підкреслити красу екзотичного місця

Читати  Балі залишиться закритим для туристів до кінця 2020 року

Ідея зйомок належала відомому підводному фотографові і засновнику журналу про дайвінг IDIVE Давиду Філософу. Ізраїльтяни прибули на Сейшели на запрошення Міністерства туризму Сейшельських островів.

“Через пандемію коронавіруса світ закрився, і у дайверів залишилося мало місць для пірнання. Однією з перших держав, готових прийняти ізраїльтян після карантину, були Сейшели. Вони стали користуватися великим попитом в Ізраїлі, тому з’явилася ідея відправити сюди делегацію і зняти фотопроект для залучення наших туристів”, – повідомив Давид Філософ.

Пірнальниця “з хвостом і плавниками” Мур Барзані займається вільним дайвінгом. Вона може занурюватися на глибину до 35 м без кисневого балона і протриматися там до 3 хвилин.

Читати  У Харкові показали унікальну колекцію старовинних прикрас Східної України

“Природа на Сейшелах захоплює дух. І місцеві жителі дуже доброзичливі. Під час зйомок на нас приходили подивитися, як на дивину. Поки я плавала, навколо зібралися здивовані туристи”, – розповіла про особливості фотозйомки дайвер.

Знімав підводну красу Сейшел з израїльянкою фотограф Орен Коен, який захоплюється підводною фотографією, а також зйомками танців і пейзажів.

“Я відвідав і сфотографував понад 40 екзотичних місць по всьому світу. Світ дайвінгу та фотографії відправив мене в божевільну подорож по особливим напрямках: від сталактитових печер в Мексиці до підводної фотографії акул на Кубі, а тепер і на Сейшели”, – поділився своєю історією фотограф.

Читати  Нова транскордонна стежка познайомить туристів із лісовим світом країн Балтії

Після 40 хвилин плавання “русалки” знімальна група зупинилася на Бітер Рок, щоб знімати на глибині від 14 до 30 метрів.

“Риф, численні групери, риба-лев, наполеони, риба-меч і відчуття радості”, – описав Коен враження від роботи на курорті.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *