Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Турист відвідав національний парк “Сноудонія” у Великій Британії. Про свій візит він лишив відгук на платформі TripAdvisor. У повідомленні чоловік обурився, що поблизу заповідної території немає відомого ресторану McDonald’s.



Він звинуватив харчову мафію у відсутності ресторану швидкого харчування. Оскільки найближчий з них розташований за 37 кілометрів від заповідника.

Обурений відсутністю ресторану

Чоловік лишив негативний відгук на туристичній платформі після відвідування відомого льодовикового озера Бала. Після тривалої прогулянки мандрівнику захотілося поїсти у McDonald’s, але це виявилось не просто.

Читати  Дивись глибше: фотограф створив унікальну серію знімків про підземне "коріння" відомих пам'яток

Поки мої друзі насолоджувалися шашликами, я вирішив дізнатися, де можна купити собі чизбургер. Відстань мене шокувала, я був стривожений через неможливість купити улюблену їжу,
– розповів британець.

Та додав, що у відсутності його улюбленого ресторану ймовірно винна саме продовольча мафія, яка не дозволяє “пристойним” точкам відкритися. Одне морозиво, до речі, на території національну парку коштувало 5 фунтів стерлінгів (близько 185 гривень).

Читати  Коли найвигідніше купувати авіаквитки у 2022 році

Схожу, що турист мав гастрономічну мету поїздки. Бо попри унікальну природу та представників фауни біля льодовикового озера, якому понад 10 000 років, незадоволений рецензент поставив національному парку лише 2 зірки з 5.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *