Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Лондонський фотограф Томас Сентпетері створив цікаву серію знімків. На них він показав, що є під відомими світовими пам’ятками. Наприклад, як виглядає підземелля Ейфелевої вежі або Біг-Бена.



Митцю вдалося віднайти інший ракурс відомих усім локацій, які відкривають їх з нової, значно глибшої сторони. Що знаходиться під поверхнею європейських перлин – роздивляйтесь у матеріалі.

Підземелля туристичних об’єктів

Напевно, складно собі уявити, що можна побачити, якби раптом провалитися під землю. І хоча відомі багатолюдні туристичні об’єкти здаються безпечними, під ними сховано чимало таємниць.

Читати  Дивовижне місто-сад в Данії, в якому люди живуть у будинках по колу

Навколо нас є приховані світи, і я хотів показати, що популярні туристичні напрямки мають більше, ніж здається на перший погляд. Зробіть своє дослідження перед поїздкою і не бійтеся зазирнути глибше. З правильним набором і жагою пригод можна відкрити незвичайні предмети,
– прокоментував свій проєкт Томас Сентпетері.

Франція, Ейфелева вежа

У паризьких катакомбах збереглися останки понад 6 мільйонів людей. Вони були побудовані для того, щоб трохи розвантажити переповнені кладовища міста.

Англія, Біг-Бен

Станцію Олдвіч відкрили у 1907 році. Вона теж певний час була бомбосховищем та зберігала деякі скарби Британського музею. Цю станцію метро закрили у 1994 році через великі витрати на технічне обслуговування. Зараз це не дуже закинуте місце, оскільки тут проводять навчання для поліцейських та пожежних, не збиваючи з ритму весь Лондон.

Читати  Під час карантину Буковель працюватиме, але ресторани закриють

Італія, Неаполь

Тунель Бурбонів мав стати аварійним “відходом”. Планували створити маршрут для евакуації з Палаццо-Реалі, але так і не завершили будівництво. Під час Другої світової війни печери служили притулком при атаках з повітря та були військовим госпіталем.

Польща, центр Кракова

Соляна шахта “Величка” є однією з найбільших туристичних визначних пам’яток Польщі. Її глибина досягає 327 метрів. І тут видобували столову сіль до 2007 року. Зараз шахта відкрита для відвідувачів.

Читати  Нові туристичні об’єкти планують відкрити в Дніпрі

Англія, готель St. Pancras Renaissance

Лондонська пошта мала свою залізничну гілку. Її ввели в експлуатацію у 1927 році та використовували до 2003 року. Але обходилась вона надто дорого – 1,2 мільйона футів стерлінгів в день! Зараз там музей, в якому відвідувачі можуть проїхатися в старому поштовому потязі.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *