Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Буковель

Один із найпопулярніших курортів в Карпатах – розваг тут чи не найбільше. Але й ціни найвищі.

Для тих, хто любить адреналін у Буковелі є чимало сучасних витягів і трас для катання на гірських лижах чи сноуборді. Також є “Буковельські гірки”, які передбачають надзвичайно крутий спуск на канатах за допомогою спеціального пристрою між деревами. А ще тут можна покататися на швидкісному спуску, завдовжки у 1130 метрів, на ролику круто нахиленим тросом.



Драгобрат

Більш економна, але не менш цікава локація українських Карпат – гірськолижний курорт Драгобрат. База зацікавлює туристів, передусім, демократичними цінами та зручним розташуванням.

Читати  18 червня 2021 року відбудеться 4 міжнародна готельна конференція International Hospitality Conference

Драгобрат славиться тривалим гірськолижним сезоном і крутими гірськими схилами та спусками. Загальна протяжність трас сягає 9 кілометрів. Там також є чимало підйомників, на яких можна покататися. Крім активних видів спорту, тут можна розслабитися у фінській сауні лазні, СПА-центрі, пограти у настільні ігри.

Трускавець

Про мінеральні води Трускавця, мабуть, знає кожен турист. Адже тамтешні джерела славляться своїми цілющими властивостями. Окрім оздоровлення, курорт приваблює доступними цінами, комфортними умовами проживання та помірним кліматом.

Читати  "Статуя Свободи", "падаючий" Оперний театр: міфи про Львів, у які досі вірять туристи

Але взимку, найпопулярнішою розвагою тут є катання на сноутюбах у Dream Park “Покатушки на плюшках”, який розташований неподалік питного озера за санаторієм “Карпати”. Зважаючи, що снігу тут недостатньо, на штучно створеній гірці його розпорошують спеціальні снігові гармати, тож спуститися з гори на тюбі можна за будь-якої погоди. Розвага доступна як для дітей, так і для дорослих.

Читати  Авіакомпанія SkyUp закрила продаж квитків на 15 маршрутів в Європу з України

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *