Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
У Хмельницькій області розробили туристичний маршрут «Terra Podolica», що покаже мандрівникам неймовірні природні пам’ятки в поєднанні з величчю середньовічної архітектури.


Про це повідомляє видання «Є».

«Новий туристичний маршрут «Terra Podolica», який поєднує у собі геологічні та палеонтологічні локації, красиві ландшафти, природу та архітектуру Поділля презентували на Хмельниччині. Розробили його за підтримки Українського культурного фонду та Державного агентства розвитку туризму, маючи за мету зробити Поділля туристично привабливим та самостійним брендом, який буде впізнаваним та популярним», – йдеться в повідомленні.

Читати  Де відпочиватимуть українці взимку: 5 найпопулярніших напрямків

Унікальність маршруту «Terra Podolica» – це акцент на ландшафти, їхнє походження та давню історію. Його розробники та організатори – кандидат географічних наук, доцент, завідувач кафедри географії та методики її викладання Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка Ігор Касіяник та Євген Ткач – зазначають, що цей туристичний маршрут спрямований на пізнання природи та ландшафтів Придністерського Поділля.

Читати  Зеленський закликав українців їхати до Туреччини на відпочинок

Зазначається, що наразі путівник «Terra Podolica» уже доступний онлайн на офіційному сайті проєкту. Ним можуть скористатися як мандрівники, так і дослідники рідного краю, шукачі пригод та усі, хто прагне цікавих мандрів. Тут описані маршрути як піші, так і водні, а також є чимало інформації про скам’янілості, геологічні особливості, формування ландшафтів тощо.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *