Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Більшість туристів під час подорожі бронюють житло на популярній платформі Booking.com. Однак якщо ви безпосередньо переходите на цей сайт і шукаєте найцікавіші варіанти, змушені вас розчарувати – як мінімум є три способи, завдяки яким можна отримати додаткову вигоду.



Як заощадити на житлі в подорожі

Сервіс бронювання житла Booking дає можливість своїм клієнтам запрошувати інших користувачів за реферальним посиланням. При переході на нього користувач отримує повідомлення, що після завершення поїздки він отримає 10% кешбек від вартості бронювання. Основна умова – ціна знімного житла повинна перевищувати 100 доларів.

Читати  Польща стала частіше відмовляти українцям у в'їзді

Можна також отримати 5% кешбек на баланс Wizzair профілю. При переході через це посилання ви отримаєте 5% кешбек на свій Wizzair рахунок (на останньому кроці бронювання буде поле, де потрібно ввести номер свого профілю). Основа плюс – немає мінімальної суми бронювання, на відміну від варіанту вище. Навіть якщо ви бронюєте який хостел за 20 євро, то один євро ви отримаєте на свій Wizzair-рахунок.

Читати  Знову обмежать подорожі: коли Україну виключать із "зеленого" списку ЄС

Іноді при переході на Booking з різних пошукових систем (HotelsCombined, Kayak, Trivago) ціни там вказуються нижче. Хоча буває і навпаки. Тому потрібно шукати за допомогою декількох способів.

Як шукати житло на сайті Booking.com

  • Після того, як ви визначилися з варіантом, знайдіть аналогічне житло на вищезазначених пошукових системах, щоб порівняти ціну.
  • Вибирайте найвигідніший варіант бронювання в вашому випадку: бронювати після переходу з пошукача, бронювати з кешбек 10% або з 5% кешбек на Wizz-рахунок (якщо ціна вашого житла не перевищує 100 доларів, наприклад).

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *