Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
Івано-Франківська ОДА оголосила конкурс студентських туристичних стартапів, щоб підтримати талановиту молодь і заохотити  її до роботи у галузі туризму.


Про це повідомляє “Івано-Франківщина туристична”.

“Для підтримки талановитої молоді, сприяння самореалізації студентів, заохочення їх до подальшої діяльності у сфері туризму управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської обласної державної адміністрації оголошує Конкурс студентських туристичних стартапів”, – ідеться в повідомленні.

Читати  Сезон у Кам’янці розпочнуть онлайн і присвятять екологічному туризму

Зазначається, що учасниками цього конкурсу можуть бути виключно вищі навчальні заклади у партнерстві з територіальними громадами Івано-Франківської області. У переліку пріоритетних напрямків проєктів називають розвиток туристичної інфраструктури і навігації, збереження й управління природною та культурною спадщиною, створення та підтримку конкурентоспроможних туристичних і курортних продуктів або атракцій і промоцію туристичного потенціалу.

Читати  Стюардеса перерахувала, що у жодному разі не можна робити на борту літака

Відомо, що бюджет конкурсу – 100 тисяч гривень. Триватиме він до 1 квітня. Фінансування проєкту, який стане переможцем, становитиме не більш ніж 50 тисяч гривень.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *