Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Найбільша платформа для мандрівників Tripadvisor визначила найпопулярніші туристичні об’єкти світу. Серед них – готелі, ресторани та пам’ятки.



Такий перелік склали з нагоди того, що кількість відгуків на Tripadvisor перевищила 1 мільярд. Аби відзначити цю подію, співробітники не лише визначили найкращі туристичні місця, а й опублікували деякі цікаві факти про платформу та її користувачів.

Найпопулярніші туристичні місця за версією Tripadvisor

Найкращим готелем у світі виявився Luxor Hotel & Casino у Лас-Вегасі, США. Він зібрав на Tripadvisor понад 48 200 відгуків.

Читати  Літо увесь рік: куди найчастіше їдуть зимувати українські фрілансери

Найпопулярнішим ресторан у світі – Pastéis de Belém у Лісабоні, Португалія. Це історичний заклад, який з 1837 року тішить відвідувачів найсмачнішими паштейшами – традиційним португальським десертом. Користувачі Tripadvisor залишили про нього більше ніж 52 600 відгуків.
А найпопулярнішою туристичною пам’яткою виявилася Саграда Фамілія – Храм Святого Сімейства у Барселоні, Іспанія. Ця пам’ятка зібрала величезну кількість відгуків від туристів – понад 164 200.
Цікаві факти про Tripadvisor
  • Найдовший англомовний відгук на платформі скапається із 17 241 слова. Так користувач Tripadvisor описав свій досвід відпочинку у готелі Playa Pesquero Resort на Кубі.
  • Найактивнішим рецензентом сайту виявився люксембуржець, який написав понад 7000 відгуків з 2015 року, коли він зареєструвався на платформі.
  • Користувач з Риму став найактивнішим за кількістю завантажених на Tripadvisor фото. Його рекорд склав більше ніж 102 000 знімків.
  • Найактивнішим мандрівником на Tripadvisor виявився ірландець, який залишив відгуки про різні місця у 176 країнах.
  • За відгуками визначили і гастрономічні вподобання користувачів платформи. Найчастіше вони писали про піцу (10,4 мільйона згадок), пироги (84, мільйона згадок) та салати (7,3 мільйона згадок).
Читати  Чому пасажирів заносять до "чорних" списків: стюардеса назвала причини

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *