Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
У Львівській області туристичному велосипедному шляху із Миколаєва до селища Розділ присвоїли реєстраційний номер.

Як повідомляє пресслужба ЛОДА, таке рішення ухвалила експертна комісія з питань мережі туристичних шляхів у Львівській області



Зазначається, що велосипедний шлях, який пролягатиме лісовими та польовими дорогами, отримав реєстраційний номер 5013.

«Тішить той факт, що громади почали активізовуватися у напрямку розвитку туристичних шляхів. Так, минулого року у Тростянецькій громаді було присвоєно номери пішому та велосипедному шляхам «У пошуках Золотої колиски», а у Миколаївській громаді – водному регіональному туристичному шляху №11. Тепер обидві громади можуть скооперуватись над розвитком нових туристичних пропозицій і, таким чином, затримати у себе туриста на довше», – зазначив заступник керівника управління туризму та курортів ОДА Тарас Лозинський.

Читати  Як порахувати пінгвінів і криль в океані: що роблять українські полярники в Антарктиді

Також, комісія обговорила питання розвитку міжнародних шляхів і потребу прокладання територією Львівщини відрізку маршруту E8 Європейської асоціації мандрівників (ERA). У перспективі він поєднає територію Європи від Ірландії до Босфору.

Крім цього, на засіданні комісії порушили питання умов укладення договорів із підрядними організаціями в частині ознакування туристичних шляхів та приймання виконаних робіт за участю представників експертної комісії.

Читати  10 цікавих фактів про Намібію, які варто знати туристам

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *