Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
На Хмельниччині в межах проєкту «Культура on/off. Цифрові мости» зняли музичні кліпи в п’яти туристичних локаціях, щоб підтримати мистецтво та туризм в умовах пандемії.


Про це розповів голова громадської організації «Територія», засновник фестивалю «Respublica», автор та куратор проєкту «Культура on/off. Цифрові мости» Андрій Захарко.

«Цей проєкт створений у серпні минулого року, коли ми побачили, що в умовах пандемії музична і туристична індустрії перебувають в колапсі. Музиканти не виступали і ми не знали, наскільки довго це триватиме, тому нам потрібно було придумати проєкт, який міг би навіть у часи пандемії та локдаунів допомагати митцям працювати, а також розвивати туристично привабливі, маленькі не добре відомі куточки, щоб люди про них знали і могли туди поїхати, коли з’явиться можливість», – зазначив Захарко.

Читати  У Києві на Трухановому острові з’явиться новий велопішохідний променад

За його словами, частиною проєкту були зйомки музичних кліпів у п’яти туристичних локаціях. Для цього обрали місця, де громада була зацікавлена в розвитку туризму. Щодо виконавців, то свої кліпи знімали митці з Хмельниччини, Києва та Тернополя.

Зокрема у Чорному Острові кліп на пісню «Глобальне потепління» знімав BRAT, в Антонінах – гурт adm:t на композицію «Лісостеп», на Бакоті – ГуляйГород&Morphom на пісню «Веснянка», у Самчиках – колектив Tik Tu на композицію «Aero», у Жванці – дует Zapaska на пісню «Гойя».

Читати  Лоукостер Ryanair має намір завезти до України 20 літаків

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *