Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
На Буковині продовжують розробляти піші туристичні маршрути. Зокрема, у Путильському районі визначили 9 маршрутів найбільш цікавими локаціями, краєвидами та пам’ятками.


Про це повідомляє Чернівецька обласна державна адміністрація у Фейсбуці.

“Робота над розробленням піших туристичних маршрутів триває у Чернівецькій області. Фахівці, серед яких краєзнавці, лісівники, працівники національного природного парку “Черемоський” та представники громад, працювали на Путильщині. Вони, зокрема, визначили у регіоні 9 маршрутів із найбільш цікавими локаціями, краєвидами та пам’ятками”, – йдеться у повідомленні.

Читати  У Британії туристам пропонують стати в'язнями

Зазначається, що шляхи розташовані на території Селятинської, Путильської, Конятинської та Усть-Путильської громад. Серед них, до прикладу, мандрівка гірськими хребтами до хати, де народився Лук’ян Кобилиця – керівник селянського руху на теренах австрійської частини Буковини у 1840-х років.

“Робоча група надала пропозиції щодо 9 маршрутів. Їх необхідно описати, визначити протяжність та найвизначніші місця. Наступним етапом стане маркування, тобто виготовлення відповідних знаків, карт-схем, їхнє встановлення і монтаж”, – пояснює заступниця директора департаменту регіонального розвитку Чернівецької ОДА Христина Марчук.

Читати  Мальдіви змінили правила в’їзду для туристів: що відтепер треба, аби потрапити на райські острови

За її словами, найбільш цікаві маршрути для мандрівників визначають також на Вижниччині.

Як повідомлялося, у Чернівецькій області хочуть упорядкувати та вдосконалити пішохідні туристичні маршрути й нанести їх на інтерактивну мапу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *