Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

На території мисливського господарства “Моровське” в Козелецькому районі Чернігівщини розвели диких тварин лише для фотополювання і планують таким чином розвивати місцевий туризм.



Угіддя ТОВ СМП “Моровське” розкинулися неподалік відомого ще з давньоруських часів села Морівськ та річки Десна. Вони займають площу 160 гектарів і містять лісовий масив та заплавні луки. Саме тут відбувається фотополювання за тваринами.

Читати  У Людвиківському лісництві з’явилася туристична атракція з панорамою 10 карпатських вершин

Що цікавого?

На території угідь створили хороші умови для життя і розмноження багатьох видів тварин і птахів, зокрема червонокнижних. Тут вільно почуваються коні Пржевальського, європейські олені, лані та косулі, муфлони, дикі кабани, лосі, буйволи африканські, гірські козли, лами. Два роки тому велике сімейство копитних поповнилося гарними шотландськими коровами й биками. На заплавних луках мешкають червонокнижні орлан білохвостий і чорний лелека.

Читати  Названо топ-5 найбільш відвідуваних міст світу

Кожного з представників можна сфотографувати на території заповідника, звісно, якщо вони дозволять вам це зробити, адже вони швидкі.

Яка інфраструктура?

Керівники господарства, розповідають, що розводять цю живність не задля відстрілу, а для приваблення туристів. Для них на території центральної садиби “Моровського” будується цілий мисливський комплекс із готелем, рестораном, зоною відпочинку на штучному озері. Від траси туди веде заасфальтована дорога.

Читати  Аеропорт "Бориспіль" назвав 10 найпопулярніших напрямків у серпні

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *