Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Крім безпосереднього знайомства з молдовськими турпродуктами, учасники інфотуру мали офіційну зустріч з Державним агентством інвестицій Молдови та поспілкувалися зі своїми молдовськими колегами.



14 українських туроператорів взяли участь у чотириденному масштабному інформаційному турі до Молдови, який відбувся з 14 по 18 жовтня. В Асоціації індустрії гостинності України (АІГУ), інфотур був організований АІГУ спільно з Національною асоціацією в’їзного туризму Молдови (ANTRIM) у партнерстві з Державним агентством інвестицій Молдови (Invest Moldova), Міжнародними авіалініями України (МАУ) та Проєктом USAID EDGE.

Читати  У вінницькому зоопарку народилося малятко лами

Учасники туру відвідали Туристичний інформаційний центр Кишинева, завітали на об’єкти сільського та зеленого туризму, де взяли участь у гастрономічних майстер-класах, здійснили подорож по Дністру на каяках, дізналися багато цікавих фактів та познайомилися з пам’ятками Кишинева під час екскурсії на туристичному тролейбусі, і, нарешті, побували на найкращих винних заводах, таких як Chateau Vartely, Purcari, Cricova, Castel MIMI.

Розвинена індустрія виноробства Молдови, сучасні методи просування та якість продукції справили на учасників туру велике враження. Підземне місто з довжиною вулиць 120 км, по яких можна пересуватися тільки на електропотязі, і Національне ено-сховище Молдови на території комбінату Cricova, вражаюче анімаційне шоу і інста-об’єкти Chateau Vartely, велика лінійка та неповторний смак напоїв заводу Purcari, а також витончена архітектура і модерновий готель замку MIMI можуть скласти конкуренцію найкращим виноробним компаніям світу, вважають учасники.

Читати  Пасажир збожеволів під час польоту, напав на стюардесу і захотів відчинити двері

Крім того, на їх думку, Молдова має чудовий потенціал для розвитку активного, зеленого та подієвого туризму. Зокрема, унікальний продукт зі сплавом на каяках по Дністру та зупинками у зелених садибах пропонують у Вадуй-луй-Воде. Зелені садиби пропонують автентичну кухню, майстер-класи, та активний відпочинок – прогулянки на конях, велосипедах тощо. Багато садиб і винзаводів надають можливості для проведення конференцій, заходів, урочистих подій. Декілька українських туроператорів з Києва та Одеси вже давно плідно співпрацюють з місцевими колегами.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *