Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Гуйчжоу – гірська багатонаціональна провінція на південному заході Китаю. Цей регіон ще називають “китайською Швейцарією”, адже більшість території покрита горами, лісами, річками та водоспадами.



Гуйчжоу також найбільш екологічно чистий регіон Китаю. Це місце дуже популярне серед туристів як місцевих, так і з інших країн світу. Пропонуємо дізнатися про красу Гуйчжоу і його визначні пам’ятки.

Читати  Зеленський хоче зробити Одесу пріоритетним курортом

Водоспад Хуангошу

Це одне з найпопулярніших і вражаючих місць в Гуйчжоу. Він також один з найбільших водоспадів в Азії: його висота становить 77,8 метра, а ширина – 81.

Карстові печери Чжіцзінь

Ще одна важлива природна пам’ятка регіону. Вузькі проходи змінюються величезними просторами, а перепад висоти іноді становить 150 метрів. Загалом печери простягаються на 10 кілометрів.

Читати  5 унікальних пляжів світу, на яких треба побувати впродовж життя

Гора Фаньцзіншань

Ця гора внесена в список природних об’єктів ЮНЕСКО. Свою назву вона отримала ще за часів династії Мін, що в перекладі означає “буддійський рай”. Це місце є важливою буддійської святинею, на ній збереглося єдине святилище Будди Мілефо.

Села етнічних меншин

На території провінції Гуйчжоу проживає понад 44 етнічні групі, які становлять третину населення регіону. Найбільш відомі народності – мяо, донг, шуй, буї. Через тривалу ізольованість і важкодоступність регіону традиційний побут, звичаї та вірування цих народів збереглися, що є дійсно унікальним явищем для Китаю.

Читати  На Прикарпатті стартував конкурс туристичних стартапів від студентів

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *