Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Кордони для подорожуючих українців відкрили вже п’ять країн, а саме – Туреччина, Єгипет, Албанія, Хорватія і Чорногорія. Про це повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій в Telegram.



“Найпопулярніше питання цього літа – які країни вже відкрили свої кордони для України? Туреччина, Єгипет … Албанія, Хорватія (за умови підтвердження бронювання готелю або гостьового житла), Чорногорія (при наявності негативного результату ПЛР-тесту на COVID-19, зробленого протягом останніх 48 годин)”, – написав міністр.

Він додав, що із-за нестабільної епідеміологічної ситуації в Україні інші європейські кордони, на жаль, залишаються закритими для українських туристів.

“Однак іноземцям, дипломатам та громадянам України, які мають дійсні робочі або навчальні контракти або вид на проживання в ЄС, морякам, які йдуть на корабель, громадянам, які слідують транзитом через ЄС, в’їзд дозволено”, – зауважив Криклій.

Також міністр звернув увагу, що кожні 2 тижні ЄС буде переглядати список держав, з яких можна в’їжджати, і в залежності від обставин буде частково або повністю знімати обмеження на поїздки або знову вводити їх для конкретних країн.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *