Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Цей український регіон має високу концентрацію рекреаційних ресурсів, яку сміливо можна порівнювати з Кримським півостровом, Карпатами або регіонами Чорномор’я.



Кращі фахівці індустрії гостинності України продовжують працювати над стратегією розвитку туризму Приазов’я. Вже наступного тижня, 27 травня, в онлайн-форматі буде презентована дорожня карта “Приазов’я 2030”.

“Як керівник групи авторів Дорожньої карти і як фахівець щиро вірю в туристичну перспективу Приазов’я. Цей український регіон має високу концентрацію рекреаційних ресурсів, яку сміливо можна порівнювати з Кримським півостровом, Карпатами або регіонами Чорномор’я. Сьогодні цей потужний потенціал Приазов’я є нереалізованим і навіть неоцінений повною мірою”, – прокоментував глава Асоціації індустрії гостинності України, консультант Проекту USAID ERA Олександр Лієв.

Читати  Як зробити комплімент англійською мовою: добірка влучних прикладів

Він підкреслив, що місцеві громади дуже зацікавлені в розвитку туризму і готові працювати на досягнення всіх намічених цілей.

Туризм відкриває для Приазов’я можливості відразу в декількох сферах. Розвиток туристичної галузі в регіоні допоможе збільшити надходження до місцевих бюджетів і поліпшити економіку. Туризм важливий в цьому регіоні і як політичний інструмент. Приазов’я межує з країною-агресором, а частина українського Приазов’я окупована Російською Федерацією. Саме тому регіон повинен мати випереджаюче темп розвитку. А залучення внутрішнього туризму сприятиме національному єднанню.

Читати  "Зникаючий" бренд Чорнобиля створило агентство Banda

“Над цією Дорожньою Картою працювала потужна команда найкращих експертів з туризму, фахівців своєї справи. Замовник цього документу Проект USAID ERA зміг залучити практиків і науковців, громадських діячів і підприємців, митців і курортологів. Працювати разом було великим задоволенням! Цей документ є посібником, аналітичним довідником і дорожньою картою з розвитку туризму для людей і організацій, які зацікавлені в успіхах Приазов’я”, – підкреслив Лієв.

Читати  Аліна Фанта підкорила світ моди

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *