Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Понад п’ятдесят учасників “Доріг” з різних регіонів: Херсонській та Криворізької області, Закарпаття, Прикарпаття, а також членів ініціативних груп зі створення “Доріг” Київщини, Чернігівщини, Слобожанщини, Буковини зустрiлися для об’єднання.



Еногастрономічні маршрути, які були створені в Україні за сприяння проекту ЄС “Підтримка розвитку системи географічних зазначень” (ГЗ) за останні три роки, увійдуть до Всеукраїнського об’єднання “Доріг вина і смаку України”. Як повідомляється на сторінці “Дороги вина і смаку Української Бессарабії” в соціальній мережі Facebook, таке рішення було прийнято в рамках зустрічі лідерів українських “Доріг”.

Читати  Які пасажири є потенційно небезпечними: стюардеса перерахувала їхні ознаки

Зустріч провели у форматі великого триденного тренінгу, в якому взяли участь понад п’ятдесят учасників “Доріг” з різних регіонів: Херсонській та Криворізької області, Закарпаття, Прикарпаття, а також членів ініціативних груп зі створення “Доріг” Київщини, Чернігівщини, Слобожанщини, Буковини.

До обговорення теми розвитку еногастрономічних маршрутів і підтримки мікро- і малих виробників – учасників Доріг вина і смаку –  підключився лідер Проекту ЄС “Підтримка розвитку системи географічних зазначень в Україні” доктор Саверіо Савіо, а також голова Держагентства розвитку туризму Мар’яна Олеськів, керівник експертної групи з розвитку сільських територій Мінекономіки Наталія Письменна та інші експерти.

Читати  В Японії тимчасово закрили американські гірки на тлі повідомлень про травми

У свою чергу Олена Мотузенко і Валерія Бондаренко – національні експерти проекту ГЗ – розповіли про практику розвитку Дороги вина і смаку Української Бессарабії, а також анонсували створення Національної системи еногастрономічних туристичних маршрутів.

“Ми на своєму досвіді відчули, що лише об’єднавшись, маленькі та середні виробники можуть зробити велику справу. Ми повірили у нашу Дорогу вина та смаку, і результати перевершили всі очікування! Саме колаборація бізнесу та наукового підходу з маркетингу експертів проекту ЄС “Підтримка розвитку системи географічних зазначень в Україні”,  дозволила нам вийти на зовсім новий рівень.Тому ми щиро віримо у Національну Дорогу і вважаємо, що завдяки лише такому міжсекторальному співробітництву можно досягнути реальних вершин!”, – підкреслила голова правління “Дороги вина і смаку Української Бессарабії”, співвласниця винного льоху Vinaria Ірина Польшакова.

Читати  Як правильно зібрати ручну поклажу: поради і головні помилки

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *