Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

По всій Україні почався сезон цвітіння. Але сакури є не лише в Ужгороді, а й на Львівщині. Тим паче, окрім сакури, в області ростуть й інші екзотичні рослини.



Сакури

Помилуватися рожевим цвітінням сакури у Львові можна на вулицях Городоцькій, Самійленка, Шота Руставелі, Тютюнників та на площі Двірцевій. Торік вперше заквітли сакури у Шевченківському гаю. Крім того, варто поїхати на Сихів у парк імені Івана Павла II.

Читати  Яких місць у літаку варто уникати, щоб не змерзнути: досвід стюардеси

Долина чорних тюльпанів

Червонокнижні квіти милують око туристів у квітні. На Львівщині у великій кількості їх можна побачити в заплаві річки Дністер на околиці села Надітичі, що за 50 кілометрів від Львова.

Магнолії

Найбільше магнолій можна зустріти у Трускавці. Тут вони ростуть просто в центрі міста, у парку, на майданах та біля санаторіїв.

Читати  Пандемія не минула дарма: які 6 нових пам’яток відкрилося у світі у 2021 році

Анемона

Анемона дібровна та анемона жовтецева квітне у Яворівському національному природному парку. Білі й жовті “килими” щільно встеляють лісові галявини.

Рододендрони

Впродовж травня – червня у Ботанічному саду Львівського Національного університету імені Івана Франка можна побачити білі, рожеві, бузкові, лимонні, жовтогарячі та інші рододендрони.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *