Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

В Дубаї відкрився басейн Deep Dive Dubai, який визнано Книгою рекордів Гіннеса найглибшим басейном в світі для дайвінгу. Об’єкт глибиною 60,02 метра вміщує до 14 млн літрів води, що дорівнює розмірам шести олімпійських басейнів.



В Deep Dive Dubai використані новітні технології, включаючи найсучаснішу барокамеру в регіоні, а на дні знаходиться дивовижне затонуле місто. Професіонали міжнародного рівня в області підводного плавання підготують до безпечного занурення відвідувачів незалежно від досвіду. У Deep Dive Dubai як новачки, так і досвідчені дайвери можуть взяти обладнання на прокат, а також вибрати курси за різним рівнем складності.

Серед особливостей 60-метрового басейну – два підводних простори з виходом на сушу на глибині 6 і 21м, 56 підводних камер, а також передова система освітлення і звукового супроводу. Басейн обладнаний однією з найсучасніших систем фільтрації прісної води, яка на основі розробленої NASA технології ультрафіолетового очищення фільтрується і циркулює кожні 6 год через крем’янисті вулканічні породи. Температура води підтримується на оптимальному рівні 30°C.

Читати  Як зменшити вагу валізи: найкращі лайфхаки від співробітника аеропорту

На території басейну площею 1500 кв.м., яка має форму гігантської раковини в знак поваги історії видобутку перлів в ОАЕ, крім різних залів для зустрічей та різних заходів та конференцій, знаходиться магазин для дайвінгу, сувенірна крамниця й ресторан на 80 місць. Оглядові майданчики на нижніх поверхах будівлі дозволяють відвідувачам розглянути підводний простір басейну в усіх деталях.

Читати  Приймати іноземних туристів в Дубаї почнуть з 7 липня

Представник Deep Dive Dubai Абдулла Бін Хабтур заявив: «Deep Dive Dubai є інвестицією в зростаючу спортивну культуру міста і в потенціалі має стати одним з ключових напрямків процвітаючого туристичного сектора Дубаю».

Директор Deep Dive Dubai і світовий рекордсмен з печерного дайвінгу Джаррод Яблонські говорить: «Deep Dive Dubai підходить тим, хто шукає яскравих вражень, віддаючи перевагу безпечному та контрольованому підводному простору, де можна дізнатися все про дайвінг. Для досвідчених фрідайверів і любителів підводного плавання з аквалангом Deep Dive Dubai – це унікальна можливість і досвід».

Читати  Краще з кращого: сафарі в пустелі і вікенд в місті майбутнього

Крім статусу найглибшого в світі басейну для дайвінгу, Deep Dive Dubai також є найбільшою в регіоні підводною кіностудією з власною монтажною студією, відеостіною , 56 підводними камерами та 164 джерелами світла, розташованими по всьому басейну.

Відвідування басейну стане доступним в кінці липня лише після бронювання квитків на сайті deepdivedubai.com. В даний час екскурсії в Deep Dive Dubai пропонуються в трьох категоріях: Discover, Dive і Develop – як для місцевих жителів, так і для іноземних відвідувачів у віці від 10 років. Підводне спорядження, фото та відеоустаткування будуть доступні для прокату.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *