Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
Буйволина ферма, розташована під селом Рудня Чернігівського району, стане частиною проєкту розвитку гастрономічного туризму «Дороги смаку Чернігівщини».


Про це повідомляється на сайті Чернігівської ОДА

«Це унікальне підприємство не лише для Чернігівської області, а й для всієї України. Воно популярне серед туристів, які приїжджають сюди на екскурсії, а також серед шанувальників особливої молочної продукції», – розповів заступник голови ОДА Олександр Савченко після відвідування ферми.

Читати  Купівля квитка на рейс не гарантує дозволу на перетин кордону - МЗС

Зазначається, що перші 25 буйволиць у ТОВ «ТАСБІО» з’явилися два роки тому, а зараз поголів’я нараховує 81 тварину, з яких дійні – 31. Система утримання худоби – безприв’язна на глибокій підстилці з можливістю вигулу. Процес доїння – автоматизований з використанням німецького обладнання. Зараз власники підприємства будують новий доїльний комплекс, плануючи збільшувати поголів’я та обсяги виробництва продукції.

Читати  Без коротких шортів та босих ніг: 8 речей, які не варто робити на борту літака

З молока буйволиць на фермі виготовляють йогурт, ряжанку, сметану, масло та сири: розсільні, м’які, напівтверді, а також рікотту. Крафтова молочна продукція виробляється без штучних добавок і у великому асортименті. Відвідувачам ферми її пропонують прямо на місці.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *