Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Найбільший авіаперевізник Бельгії Brussels Airlines, що входить до Lufthansa Group, планував вже у грудні повернутися на маршрут Брюссель – Київ. Однак зараз переглянув свої плани щодо повернення.



Польоти були заплановані з 16 грудня, але попит на квитки виявився низьким. Про це повідомила прессекретар авіакомпанії Кім Даєнен.

Це пов’язано із кризою в галузі через COVID-19.

Читати  Експонати заповідника «Трипільська культура» покажуть у смартфоні в натуральну величину

Після оголошення нових обмежень на подорожі та появи штаму Омікрон ми очікуємо на подальше зниження кількості бронювань. Через це ми переглянули наше рішення перезапустити польоти до Києва у грудні,
– пояснила Даєнен.

Вона додала, що Brussels Airlines слідкуватиме за ситуацією на ринку – якщо попит вийде на достатній рівень, авіакомпанія може повернутися до України.

Читати  Відверте фото стюардеси у панчохах в кабіні пілотів здивувало мережу

Наразі Lufthansa Group пропонує клієнтам перельоти між Києвом та Брюсселем з пересадками у своїх базових аеропортах – Мюнхені, Франкфурті, Цюриху та Відні.

Brussels Airlines в Україні

Авіакомпанія припинила польоти за маршрутом Брюссель – Київ у листопаді 2019 року. Таке рішення було прийнято через оптимізацію маршрутної мережі, оскільки авіаперевізник літав в Україну лише рік.

Читати  Яка нація витрачає найбільше грошей на подорожі

Після цього на маршруті залишалася МАУ, проте Brussels Airlines закрила рейси після початку пандемії.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *