Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Труханів острів

Напевно, одне з найпопулярніших місць для пікніка в Києві. Для шашликів тут передбачено безліч гриль-зон.


Також можна відвідати розважальні локації, зайнятися спортом, посидіти в кафе, пройти мальовничим Пішохідним мостом і відпочити від міської суєти.

Нікольський ліс

Нікольський ліс досить чистий, тут не часто зустрінеш галасливі компанії. Відмінне місце для відпочинку всією сім’єю. Дістатися можна від станції метро “Червоний хутір” за 5-10 хвилин. А біля садиби лісництва є спеціально обладнані місця для пікніків.

Парк Партизанської слави

Дуже зручне місце для відпочинку. Хто не хоче сам возитися з шашликами, в парку є атракціони і кафе. А кому хочеться приготувати м’ясо власноруч – є місця для пікніків і шашликів.

Ці зони розділені кількома озерами. Багато місця для прогулянок з дітьми. Потрібно їхати до станції метро “Бориспільська”, звідти недалеко пішки.

Читати  SkyUp Airlines запускає новий рейс з Києва до ОАЕ

Дарницьке лісництво

Місце знаходиться неподалік села Проліски під Києвом. Але сюди доведеться їхати автомобілем по трасі Київ – Бориспіль. Шашлики на свіжому повітрі вийдуть чудовими.

Святошинське озеро

Зона відпочинку “Мир” розташована неподалік висотних будівель. Але це місце користується великою популярністю у жителів мікрорайонів. Адже поруч озеро і прекрасний ліс.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *