Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

5 Вершин – це український фільм про зимові Карпати, де автори нас знайомлять з найвіддаленішими та найекзотичнішими вершинами наших гір.

Продюсер проєкту Ukraine Gravity Орест Ватаманюк вирішив поділитися з нами новиною про вихід трейлера до фільму “5 Вершин”, презентація фільму відбудеться вже восени 2021.



Режисер фільму Олександр Сталовєров зазначає, що він давно мріяв зняти стрічку про українські Карпати та талановитих атлетів із зимових видів спорту. “Нарешті нам вдалося об’єднати зусилля команди, визначитися з найкращими локаціями та згуртувати навколо себе справжніх професіоналів”, – каже він.

Читати  В Укрзалізниці назвали нюанси купівлі квитків за "ковідну тисячу": що слід знати

5 Вершин від Ukraine Gravity – це фільм про дружбу, наполегливість, терпіння, волю до життя та взаємодопомогу. Високо в горах ми відкриваємо один одному своє справжнє я, тут немає місця лицемірству та лукавству.

Хтось приходить у гори за натхненням, хтось за черговою порцією адреналіну, комусь достатньо прогулянки по стежці в лісі, а комусь кортить піднятися на найвищу точку стрімкої скалистої стіни і перевірити себе на міцність.

Читати  У Канаді роздають по 100 доларів туристам, які повинні відвідати Оттаву: на яких умовах

“Ми розкриваємо історію справжніх героїв, які комфортно себе почувають високо в горах, на краю, там де дує сильний вітер, мороз пробирає до кісток, а від краси навколо перехоплює подих”, – розповідає режисер фільму.

Команду Ukraine Gravity завжди наповнює дух нових відкриттів та подолання нових висот. Для них це не перший досвід зйомок у екстремальних умовах. Раніше вони вже знайомили глядачів з гірським велоспортом у стрічці Black Soil, яка об’єднала три країни Словенію, Австрію та Україну, розповідали про скі-тур в Карпатах разом з Suzuki у короткому фільмі Mountain Isolation, вивчали велосипедні стежки на Свидовецькому масиві у фільмі Discover Ukraine Svydovets разом з Land Rover Ukraine та Lenovo, мандрували на сап-бордах Бакотою у фільмі Discover Ukraine Bakota разом з Socar та Land Rover Ukraine.

Читати  4 замки Закарпаття законсервують для подальшої реставрації

фото – Макс Фесенко

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *