Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Плайя дель Амор (Прихований пляж), Мексика

Це диво природи розташоване на островах Лас-Марієтас приблизно за 40 кілометрів від мексиканського міста Пуерто-Вальярта.



Щоб потрапити сюди, доведеться проплисти темним і вузьким, хоча й недовгим тунелем. Він розташований у кратері просто неба, що додає йому особливого та таємного відчуття.

Махо-Біч, Сен-Мартен, Кариби

Це надзвичайно унікальний пляж, адже він розташований буквально на злітній смузі міжнародного аеропорту принцеси Юліани. Тож величезні “боїнги” й “аеробуси” проносяться просто над головами туристів, мало не торкаючись їх.

Читати  Топ-10 міст світу за кількістю населення: де живе найбільше людей

Лагуна Йокюльсаурлоун, Ісландія

Відома визначна пам’ятка Ісландії, оскільки щодня наповнюється айсбергами, які відриваються від сусіднього льодовика Ватнайокулл. Джокульсарлон також відомий як Діамантовий пляж, тому що ви можете знайти лід будь-якої форми та розміру, що прикрашає його чорний пляж.

Гласс-Біч (Скляний пляж), Каліфорнія, США

Розташований трохи нижче від державного парку Маккеррічер біля невеликого міста Форт-Брегг.

Читати  7 екзотичних країн, де можна влаштувати повний релакс

Свого часу місцеві зробили з нього звалище, звозячи сюди побутові відходи, стару техніку тощо. А ще – багато скляних пляшок. Тихий океан відшліфував тисячі уламків, і тепер узбережжя вкриває різноколірне скло.

Морська печера Бенагіл, Португалія

Португальське узбережжя Алгарве багате на дивовижні пляжі під скелями. Цей пляж розташований всередині морської печери з невеликим мансардним віконцем, що освітлює його інтер’єр.

Читати  Пляжі України з блакитним прапором: список і карта

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *