Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

На Занзібарі в Танзанії майже не носять масок

Поки інші африканські країни закривають кордони, вводять суворі заходи проти COVID і проводять вакцинацію, Занзібар дивує вкрай небезпечною позицією: влада країни заперечує важливість вакцинації від коронавірусу, а жителі Танзанії й туристи практично не дотримуються соціальної дистанції. Рідко хто носить маски й на місцевих курортах.



З цієї причини місцеві жителі та туристи піддаються високому ризику захворіти.

Читати  Тріумфальну арку в Парижі почали обертати тканиною: навіщо затуляють відомий пам'ятник

Протягом понад півроку в Танзанії офіційно заявляли, що в країні нібито не було випадків коронавірусу, а уряд намагався переконати світ, що “вилікував” країну від COVID-19 з допомогою молитви.

Це відбувається, попри стрімке зростання кількості інфекцій та смертності від пневмонії в країні, повідомляє видання. Але туристи, як і раніше, відвідують курорт Танзанії – Занзібар, де немає ніяких заходів профілактики коронавірусу – не обов’язкове ні носіння масок, ні соціальна дистанція, кажуть в Africa News.

Читати  8 місць, які варто відвідати в Будапешті

Вкрай небезпечна ситуація з COVID в Танзанії

Римсько-католицька церква в Танзанії закликала своїх послідовників суворо дотримуватися заходів безпеки. Хоча в Танзанії й говорили, що треба уникати масових зібрань і звертатися в лікарню, якщо страждають від проблем з диханням, масових заходів безпеки тут практично не дотримуються.

В розмові з виданням на умовах анонімності один з чиновників міністерства охорони здоров’я заперечував, що захворюваності вірусними інфекціями та пневмоніями пов’язані з коронавірусом.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *