Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Всесвітньо відома компанія Disney відтепер буде створювати не тільки тематичні парки. Шанувальникам пропонують кардинально новий проєкт Storyliving by Disney.



Storyliving – маленькі містечка для тих, хто хоче отримувати задоволення від життя. Проєкт буде поєднувати в собі чарівність невеликого міста, курортну зону та цікаві деталі від Disney. Першим реалізують проєкт містечка Котіно, що у каліфорнійській долині Коачелла.
Мешканцям пропонують різні розваги
Цю локацію для реалізації першого міста з проєкту обрали недарма. Волт Дісней та його родина мали будинок у цьому мальовничому районі, що оточений горами та пальмами.
Охочі придбати житло у Disney зможуть обирати між окремими особняками, будинками на одну родину та кондомініумами – багатоквартирними будинками. У кожному містечку буде кілька районів для мешканців, старших 55 років.

У Котіно буде своєрідна “оаза” із пляжною зоною. Мешканцям будуть доступні водні види спорту. Туристам запропонують зупинитися в пляжному готелі на березі, відвідати ресторани та район з розвагами.

Читати  Третя за величиною: цікаві факти про Рожеву піраміду в Єгипті

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *