Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

В аеропорту американського міста Чикаго затримали 69-річну Мерилін Хартман. Як виявилося, вона літала без авіаквитків впродовж майже 20 років.



Жінка була затримана після інтерв’ю, в якому заявила, що “виходить на пенсію” – припиняє подорожі. Однак вже через два дні знову з’явилася в аеропорту.

Вперше вона скористалася такою схемою у 2002 році, коли долетіла до Копенгагена безкоштовно. Також їй вдалося проникнути на рейси до Фенікса, Атланти, Сіетла, Філадельфії, Лондона і Сан-Франциско. За 19 років вона зуміла пройти 30 авіарейсів без квитків.

Читати  Туристам показали, як виглядає салон літака нового лоукостера Bees Airline

Я ніколи не сідала у літак – мені завжди дозволяли пройти. Тобто я проходила лінію безпеки без посадкового талона. Просто йшла за кимось. Наприклад, хлопець ніс блакитну сумку, і коли я потрапила у чергу для охорони, служба безпеки просто впустила мене. Співробітники думали, що я з тим хлопцем із блакитною сумкою, – заявила Хартман.

Читати  В Україні перша смерть від коронавірусу − МОЗ

Перший раз її заарештували у 2014 році. Тоді в суді її попередили, що від таких незаконних дій варто відмовитися, але приблизно через пів року Мерилін знову проникла в літак без квитка.

Видання пише, що жінку вже знають на ім’я співробітники аеропорту О’Хара, бо затримували її кілька разів. У 2019 році за нею було встановлено електронне спостереження.

Читати  МАУ порадувала мандрівників новою послугою: що зміниться?

При цьому, Мерилін Хартман визнали недієздатною через біполярний розлад. Сама вона виправдовує злочині дії важким дитинством.

Цього разу жінці можуть дати реальний тюремний термін, адже всі випробувальні – вичерпані.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *