Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Італія – країна, якою можна надихатися нескінченно. Але, якщо ви сумніваєтеся чи їхати туди, або, якщо подорож в цей маленький рай на землі вам найближчим часом не світить – є непоганий варіант, як з цим бути: загортайтеся у плед, наливайте в чашку чай і переглядайте фільми, які переконають вирушити до Італії.



“Листи до Джульєтти” / Letters to Juliet

Верона – ідеальна декорація та повноцінна дійова особа цього фільму. У місті кохання американка Софія разом з іншими волонтерами відповідає на листи до Джульєтти. Героїня знаходить лист 60-річної давнини, в якому жінка – Клер Сміф розповідає про свої сильні почуття до молодої людини. Софія зустрічається з уже літньою Клер і вмовляє її вирушити у подорож по Італії й відшукати кохання всього її життя. Респектабельний онук, що супроводжує леді в поїздці, проти авантюрної ідеї, але йому дуже подобається Софія, тільки от є проблема, вона заручена…

Читати  МАУ відновить рейси з Києва до Хорватії

В кадрі з’являються захопливі по красі місця: це і королева Верона з її ареною, і середньовічне село Суаве, і озеро Гарда і неймовірно душевна Тоскана.

“Ідеальні незнайомці” / Perfetti sconosciuti

Друзі планують подивитися місячне затемнення. Багато з них давно мають щасливі сім’ї, а хтось знайшов нову подружку, проте не поспішає представити її друзям. Поступово порожня світська розмова всім набридає і комусь приходить ідея провести гру “правда”. Друзі починають зачитувати вголос повідомлення з телефонів одне одного, а всі дзвінки приймають через гучний зв’язок. Вечір перестає бути нудним. Гра приймає небезпечні обороти, які загрожують розвалом багаторічної дружби. І все це на фоні мальовничих пейзажів Італії.

Читати  Відкрили перший у світі інтернет-магазин з продажу втраченого багажу

“Турист” / The Tourist

Американський турист Френк приїжджає до Італії, щоб залікувати душевну рану. У Венеції він знайомиться з незвичайною жінкою, на ім’я Еліза. Поранене серце, схоже, готове здатися новій коханій. Проте плани Френка й Елізи грубим чином порушує вир інтриг і небезпек. Венеція показана настільки привабливо, що відразу після перегляду хочеться купити квитки, забронювати номер у якомусь палаці й вирушити у поїздку.

Читати  Останній путівник Ентоні Бурдена готовий до продажів

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *