Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Для найактивніших будуть діяти знижки і бонуси.

Створити і ввести єдиний електронний квиток для відвідувачів музеїв планують у Вінницькій області. Як розповів заступник голови Вінницької облради Ігор Івасюк, в тестовому режимі єдиний музейний квиток запрацює на базі Вінницького обласного краєзнавчого музею та його філій



Зокрема, за єдиним квитком можна буде вже найближчим часом відвідати “Музей композитора М. Д. Леонтовича” (с. Марківка),”Музей Батозької битви” (с. Четвертинівка),”Музей Великого Українця Михайла Грушевського” (с. Сестринівка);”Історико-меморіальний комплекс пам’яті жертв нацизму” (селище Стрижавка),”Музей Мужніх” (Вінниця),”Музей історії авіації та космонавтики (селище Вороновиця),”Меморіальний музей П.І. Чайковського і Н.Ф. фон Мекк (селище Браїлів).

Читати  Любителі вечірок і хитруни: 5 типів туристів, які бісять працівників готелів

“Є світовий досвід. І тут не потрібно щось вигадувати — просто варто його перейняти і запровадити. Розпочнемо з краєзнавчого музею та його філій. А наступний крок — залучення інших музеїв до системи електронного квитка. Маю надію, що кінця поточного року це зробимо, бо треба розкривати потенціал нашої області. На Вінниччині понад 6 тисяч унікальних історичних місць, будівель, пам’яток архітектури. Тож зважаючи на перспективи і для туристичної галузі, і для музейної, і для вивчення історичної спадщини, розширення дії електронного музейного квитка — лише справа часу”, – зазначив Івасюк.

Читати  Скільки іноземних туристів відвідало Україну влітку 2021: дані ДПСУ

На його думку, єдиний музейний квиток не тільки буде сприяти туристичній привабливості області, а й заохочувати жителів Вінницької краще пізнавати історію краю. Крім того, відвідувачі самі зможуть визначати, який музей хотіли б відвідати, відповідно самі обирати маршрут. Для найактивніших будуть діяти знижки і бонуси.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *